Overslaan naar hoofdinhoud

Over Smoked by Liz

Het online delicatessenhuis, SMOKED by Liz, is opgericht in 2021 door Elisabeth (Liz) Beukers, geboren en getogen in het dorp Bunschoten-Spakenburg. Ik ben opgegroeid met heerlijke, pure en authentieke delicatessen. Van huis uit ‘op de boerderie’ heb ik de liefde en het respect voor de natuurlijke producten meegekregen. Van mijn familiehelden de passie, liefde en overtuiging voor het ondernemersvak!

Ik ben geboren in een agrarisch ondernemersgezin uit Bunschoten. Vanuit mijn moederskant ben ik onderdeel van één van de oudste visserijfamilies die Spakenburg rijk is. De oorsprong dateert al uit het begin van de 15e eeuw.

Mijn vader, Rut Beukers, is een zeer succesvolle agrarische ondernemer, die vanuit één kalfje zijn hele agrarische imperium succesvol heeft opgericht, uitgebouwd en vervolgens heeft verkocht. Mijn overgrootvader, Vok Muys, was een zeer succesvolle, bekende en een bijzonder invloedrijke ondernemer in de vishandel alsmede rokerijwereld in heel Europa. Mijn grootvader, Rut Koops, heeft het schildersambacht van het familiebedrijf Koops succesvol opnieuw op de kaart gezet met als hoofdkenmerk kwaliteit.

Deze drie mannen zijn mijn familiehelden, hier heb ik mijn ondernemersgeest en mijn doorzettingsvermogen aan te danken. Het geheim van deze succesvolle ondernemers: Denken, Durven & vooral Doen. Dat is nu mijn ondernemersmotto.

Waarom Smoked by Liz

SMOKED by Liz is hét online delicatessenhuis die mensen laat genieten van luxe, authentieke en ambachtelijk bereide lekkernijen.

SMOKED by Liz gelooft in authenticiteit en in traditionele ambachten, in pure en eerlijke producten. Vanuit deze overtuiging en met het gedachtegoed van haar familiehelden in het achterhoofd, zijn de delicatessen ontwikkeld. Verse gerookte vis bereid met liefde en respect voor het product en het vak. De delicatessen van SMOKED by Liz zijn bereid zonder toevoeging van water of andere additieven, volgens het originele meer dan 100 jaar oude familierecept: puur, zacht en eerlijk. Dit proef je terug in iedere bite. Volgens culinaire levensgenieter Liz een stukje hemel op aarde!

Als gastheer of gastvrouw creëer je een unieke onvergetelijke ervaring voor je gasten tijdens je diner of borrel. Als gever van een culinair geschenk in een luxe verpakking maak je een onuitwisbare indruk. Je creëert een blijvende smaakvolle herinnering.

Het is de missie van SMOKED by Liz om deze unieke smaakbeleving met zoveel mogelijk mensen te delen.

The world needs true delicacy!

Bestellen

Waar wordt het gemaakt?

Onze heerlijke exclusieve, luxe en authentieke lekkernijen worden, hoe kan het ook anders, in het prachtige vissersdorp Spakenburg gerookt. De havens van Spakenburg zijn onlosmakelijk verbonden met de visserijfamilie van Liz. Hier liggen de botters waarmee de vissers hun brood verdienden en hier werden ze weer verwelkomd na weken op zee.

De overgrootvader van Liz speelde een sleutelrol in het ontvangst nemen van de visvangst, het verhandelen van de vis en het roken van de vis. Onze rookmeesters behoren tot dezelfde invloedrijke visserijfamilie van Liz en hebben van huis uit de visie mee gekregen om een eerlijk product te ontwikkelen met respect voor onze natuur. Passie, overtuiging, liefde en respect voor het product. Dat proef je!