Overslaan naar hoofdinhoud

Hét online delicatessenhuis

SMOKED by Liz is hét online delicatessenhuis dat mensen laat genieten van luxe, authentieke en ambachtelijk bereide lekkernijen. Diverse varianten gerookte vis, bereid op unieke wijze volgens oud familierecept van Liz. Haar roots liggen in Bunschoten-Spakenburg, daar waar de passie en liefde voor de visdelicatessen ooit zijn begonnen.

Visie
The world needs true delicacy! Overal ter wereld zou je moeten kunnen genieten van pure en eerlijke producten. Van heerlijke warm gerookte zalm, boterzachte palingfilet, verrukkelijke Italiaanse hammen tot de meest bijzondere kazen. De boventoon is respect voor het product, respect voor het ambacht, precies zoals moeder natuur het bedoeld heeft.

Smoked by Liz is dé betrouwbare, flexibele en verrassende partner voor werkgevers en ondernemers die het werkgeluk hoog in het vaandel hebben staan. Dé partner die de ondernemer helpt op het gebied van culinaire cadeaus, waaruit de waardering voor de relatie en de medewerker het best tot zijn recht komt. Een open cultuur waar feedback van het team en van de klanten belangrijk zijn!

Deze heerlijke delicatessen zijn van hoogstaande kwaliteit en vind je nergens anders. De producten worden thuisbezorgd in een exclusieve gekoelde verpakking. Door de unieke bereidingswijze, is de smaak sensationeel en is verdere bereiding van de warm gerookte vis, de hammen of kazen niet nodig. Serveer het direct (koud of warm) op toast, in een heerlijke salade, als een amuse, als hoofdgerecht bij je diner of als borrelplateau. Trakteer jezelf, je vrienden of familie, thuis tijdens een borrel of diner.

De delicatessen van SMOKED by Liz laten een onuitwisbare gastronomische indruk achter, een ware culinaire beleving voor eenieder die het proeft.

De missie van SMOKED by Liz
The world needs true delicacy! Het is de missie van Liz om in 2030, 15.000 bedrijven en instellingen te hebben geholpen met pure, gezonde en heerlijke cadeaus, waarbij ze het werkgeluk van de werknemers helpt te verhogen en waarbij de warmte en liefde voor de werknemer en hoge waardering voor het werk het best tot uiting komt!

In 2030 is SMOKED by Liz hét delicatessenmerk van Europa met als overtreffend doel wereldwijde bekendheid en succesvolle verkopen in 2040. World domination om zoveel mogelijk mensen, bedrijven en instellingen blij te maken met mijn delicatessen. DREAM BIG!

Lees meer

Onze bestsellers