Overslaan naar hoofdinhoud

Een relatiegeschenk is een cadeau van de gever met als doel de relatie te versterken. Het kiezen van het juiste relatiegeschenk is dan ook belangrijk. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om na te gaan hoe jij, jezelf als persoon ziet.

Hou zie jij jezelf? Zou jij jezelf omschrijven als een fijnproever die kiest voor authentieke bereiding van food en een explosie aan smaken of zie jij jezelf juist als een simpele genieter, niet te ingewikkeld. Wordt je blij van een heerlijk gekoeld glas witte wijn, een volle rode wijn of juist van een lekker koud biertje of wil je van alles een beetje? Ga je het liefste uit eten in de plaatselijk all you can eat waar je zelf je eten en drinken mag pakken of maak je de keuze om volledig verzorgd te worden in een restaurant waarin ze jou de gast laten voelen en waarbij ze je het eten en drinken laten beleven. Kortom kies je voor de snelle hap of voor de exclusieve beleving. Alle keuzes zijn goed, want het zijn jouw keuzes en dat maakt jouw gelukkig. Jouw persoonlijke normen en waarden zie je terug in het cadeau die jij uitkiest voor je relaties, voor collega’s, voor je vrienden, voor familie of voor kennissen. Eigenlijk is er niets zo persoonlijk en puur als het cadeau wat je geef. Waar je over na moet denken is wát je wilt geven. Een leuke doos of een pakketje geluk? De keuze draagt bij aan het succes die je wilt bereiken met elkaar.

Er zijn enkele belangrijke succesfactoren die de kunst van het geven perfectioneren.

  1. Geef een geschenk dat verrast! Heel veel mensen vinden het geweldig om een verrassing te krijgen die ze niet hadden verwacht. Geef je een pakketje of geef je een cadeautje geluk? Jouw keuze en wat jij belangrijk vindt is doorslaggevend. Het is de basis voor het succes van de giftbox als relatiegeschenk. Imagination is everything!
  2. Geef een eerlijk en duurzaam geschenk. We leven in een bijzondere tijd waarin we op een goede manier met elkaar en met de aarde moeten omgaan. Geef een geschenk die écht eerlijk en duurzaam wordt geproduceerd. Je bent verrassend en duurzaam tegelijk. Samen maken we impact!

Een juist gekozen relatiegeschenk weerspiegelt het belang die je hecht aan een relatie, zonder dat je de relatie daarbij in verlegenheid brengt. Dus een overdreven duur of groot cadeau is niet goed en riekt al snel naar omkoping, maar een onbenullig geschenk komt de relatie ook niet ten goede. Kortom het is precisie werk die je samen met de juiste partij kunt samenstellen aan de hand van de juiste vragen en het bijpassende budget.

Geef een tastbare en culinaire beleving, in de vorm van een delicatesse box of één specifieke delicatesse, eerlijke producten en een mooi verhaal. Zo creëer je een blijvend gevoel van echte waardering. SMOKED BY LIZ gelooft in authenticiteit en in ambachten, in passie en overtuiging. Vanuit deze visie en de ambachtelijke bereidingswijze hebben we, samen met onze rookmeesters, een zeer hoogstaand kwaliteitsproduct gecreëerd met een luxe uitstraling. Het perfecte cadeau!

SMOKED BY LIZ werkt met pure, eerlijke, verse en duurzame producten waar liefde en respect voor het product en het vak, de boventoon voert. Onze heerlijke luxe, exclusieve lekkernijen worden in het authentieke vissersdorp Spakenburg gerookt. Een zakelijk relatiegeschenk van SMOKED BY LIZ is een ideale tool om de effectiviteit van communicatie of PR activiteiten te vergroten. Succes komt nooit alleen, succes verrast en met een giftbox vol geluk: Succes gegarandeerd!

Het is de missie van SMOKED by Liz om deze unieke ervaring, wereldwijd bekend en geliefd te maken.

The world needs true delicacy!

www.smokedbyliz.com