Overslaan naar hoofdinhoud

Onze partners

E-wolve

Martijn Swolfs

We zijn experts op het gebied van websiteontwikkeling en online vindbaarheid. Doordat we onze kennis continu up-to-date houden, kunnen we altijd de laatste technologieën in het ontwikkelen van websites en webshops toepassen. Op die manier bouwen we websites en webshops die en met jou meegroeien, maar ook winstgevend zijn voor jouw organisatie. Uiteindelijk moet een website of webshop geen geld kosten, maar moet het een investering zijn die je geld gaat opleveren.

We geloven er echt in om een relatie op te bouwen waarin we als gelijken gewaardeerd worden. Wij werken niet voor jou, we werken met jou. Daarbij telt jouw mening net zo zwaar mee, of misschien zelfs zwaarder.

Ondernemersplatform van het zuiden!

Brabant in Business

De belangrijkste doelstelling is ondernemers te inspireren en te laten zien wat er gaande is in een van de interessantste en meest innovatieve regio’s ter wereld. Bedrijven, kennisinstellingen en onderwijsorganisaties delen hun nieuws al meer dan 25 jaar gericht met onze zakelijke lezers.

Het ondernemersplatform geeft podium aan alle bedrijven in de regio Zeeland-Brabant-Limburg. Brabant Business Media brengt je nieuws en achtergronden van ondernemers en over hun successen en toekomstbeelden kunt u in de nieuwsbrief teruglezen.

Laat uw Business opvallen, kom in beeld met ondernemers hun verhalen. Brabant in Business genereert business.

een Nederlandse theeplantage

Het Zuyderblad

Vanuit een grote passie en interesse in thee en de theecultuur begon ik in 2017 mijn eigen theebedrijf. De boerderij, die al een aantal generaties in handen van mijn familie was, bouwde ik geleidelijk om tot een heuse Nederlandse theeplantage.
Naast een eigen theeproductie heb ik ook een prachtige range aan kwaliteitstheeën van collega theeboeren van over heel de wereld en een fijne selectie teaware om optimaal van dit mooie product te kunnen genieten.
Luxe cocktailflessen

Eakers Cocktails & Champagne

Thuis genieten van een heerlijke hand shaken cocktail? Dit kan nu met de nieuwe en luxe cocktailflessen van EAKERS. In Eindhoven worden de cocktails door EAKERS vers met de hand geshaket. Hierna worden deze verpakt in onze prachtige en speciaal vormgegeven flessen. Tip: Na gebruik zijn de flessen ideaal als kaarsenhouder of als vaas voor leuke bloemen!
Studio voor Reclame- en Publiciteitsfotografie

Woods Fotografie

Peter van Hout is al 40 jaar een topfotograaf en daarvan 25 jaar ondernemer. Zijn drijfveer is om middels het maken van foto’s een verhaal te vertellen. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Voor Peter telt die ene klik, het is immers ook zijn visitekaartje.
Studio voor Reclame- en Publiciteitsfotografie

De Intuïtief Stylist

Aan de hand van een persoonlijk kleding advies help ik jou naar meer zelfvertrouwen met een kledingstijl die oprecht bij je past.

Samen met jou creëer ik de juiste looks en laat ik jou ervaren hoe je expressie geeft aan wie je echt bent. Om zo door middel van jouw uniek eigen uitstraling en personal branding, in je kracht te staan op elk moment van de dag.

Ontstaan uit passie

Acqua di Bolgheri NL

Met heel veel plezier importeer en verkoop ik Acqua di Bolgheri in Nederland en België. Acqua di Bolgheri wordt van het begin tot het einde bedacht en verwerkt door de Italiaanse familie Taffi, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en met veel passie zorgvuldig hun werk doet. Zij geloven sterk in de naleving van hun filosofie, het uitgangspunt is dat de kwaliteit van het product het voornaamste is. Er wordt niet bespaard op ingrediënten en er wordt gebruik gemaakt natuurlijke bestanddelen. Een kwalitatief hoogwaardig product dat met veel liefde en zorg wordt bedacht.

Claudia de Bes