Overslaan naar hoofdinhoud
0

GIFTS BY LIZ:
Het concept Gifts by Liz is speciaal voor de warme, vriendelijke en attente werkgever, die graag iets extra’s willen doen om hun werknemers te motiveren en te belonen. Door het geven van oprechte persoonlijke aandacht en interesse, zullen werknemers het vertrouwen hebben om open en eerlijk te zijn naar jou als werkgever. Je creëert hiermee als werkgever betrokkenheid en loyaliteit van de werknemer.

GIFTS by Liz helpt jou, de werkgever, het werkgeluk te verhogen waardoor de werknemer nog beter in haar vel komt te zitten en vol positiviteit spreekt over de werkgever. Een gelukkige, vrolijke en tevreden werknemer is cruciaal want zij zijn productiever, werken beter samen, zijn minder vaak ziek en zijn loyale ambassadeur voor jouw bedrijf.

Dat zijn hele grote voordelen voor jouw bedrijf of instelling. Over jou als werkgever wordt gesproken tijdens feestjes en verjaardagen. Hoe blij en trots ze zijn dat ze voor jouw bedrijf mogen werken en wat een fijne werkgever je bent, de werknemer is dé ambassadeur voor jouw bedrijf. De belangrijkste voordelen voor jou: gemak, comfort, ambassadeurs die nieuwe mensen aantrekken en een betrokken werkgever.

Wat doet GIFTS by Liz:

 • een mini scan onder de werknemers over wat zij echt belangrijk vinden, wat zij echt lekker vinden en waar kunnen ze enorm van genieten.
 • op maat gemaakte “culinaire, gezonde en exclusieve verrassing” die bij de werknemer past en binnen het afgesproken budget past
 • cadeau leveren op belangrijke afgestemde momenten
 • flexibiliteit met het afstemmen van het budget per speciaal moment soort
 • het volledige logistiek van (gekoeld) verzenden tot aflevering
 • gepersonaliseerde opmaak in je eigen huisstijl met persoonlijke boodschap
 • kalender/agenda beheer afgesproken attentiemomenten
 • operationeel distributiebeheer zorgeloos op het juiste moment, het juiste culinaire cadeau
 • eindejaar mini-evaluatie werknemer, hoe heeft hij of zij het ervaren

Wat levert het GIFTS by Liz op:

 • Verhoging werknemersgeluk
 • Hoge waardering van de werknemers
 • Statusverbetering als betrokken werkgever
 • Positieve reputatie van het bedrijf
 • Hoge mate van loyaliteit aan het bedrijf
 • Openheid en eerlijkheid
 • Ambassadeurs voor de organisatie, wat bijdraagt als er nieuwe medewerkers aangetrokken moeten worden
 • Gemak en comfort voor jou als werkgever
 • 1 aanspreekpunt, 1 facturatiepartner
 • vast facturatiebedrag per medewerker
 • Altijd op de juiste momenten een cadeau

Als ondernemer of manager wordt er continu aan alle kanten aan je getrokken. Een dag telt slechts 24 uur in en het is lastig om jouw beschikbare tijd goed en efficiënt te besteden. Zeker als je én jouw klanten én je werknemers tevreden wilt houden én tegelijkertijd jouw nieuwe ideeën wilt uitwerken.

Onthoud: Geld is niet belangrijk, tijd wel! Tijd is een essentieel onderdeel van het ondernemerschap en het is aan jou hoe je het beste met de tijd omgaat die je gegeven is. Dé reden om zaken uit te besteden die kostbare tijd voor jou opleveren. Dat maakt de keuze voor GIFTS by Liz makkelijk, samen maken we het plaatje kloppend!

Contact opnemen

Onze partners

E-wolve

Martijn Swolfs

We zijn experts op het gebied van websiteontwikkeling en online vindbaarheid. Doordat we onze kennis continu up-to-date houden, kunnen we altijd de laatste technologieën in het ontwikkelen van websites en webshops toepassen. Op die manier bouwen we websites en webshops die en met jou meegroeien, maar ook winstgevend zijn voor jouw organisatie. Uiteindelijk moet een website of webshop geen geld kosten, maar moet het een investering zijn die je geld gaat opleveren.

We geloven er echt in om een relatie op te bouwen waarin we als gelijken gewaardeerd worden. Wij werken niet voor jou, we werken met jou. Daarbij telt jouw mening net zo zwaar mee, of misschien zelfs zwaarder.

Ondernemersplatform van het zuiden!

Brabant in Business

De belangrijkste doelstelling is ondernemers te inspireren en te laten zien wat er gaande is in een van de interessantste en meest innovatieve regio’s ter wereld. Bedrijven, kennisinstellingen en onderwijsorganisaties delen hun nieuws al meer dan 25 jaar gericht met onze zakelijke lezers.

Het ondernemersplatform geeft podium aan alle bedrijven in de regio Zeeland-Brabant-Limburg. Brabant Business Media brengt je nieuws en achtergronden van ondernemers en over hun successen en toekomstbeelden kunt u in de nieuwsbrief teruglezen.

Laat uw Business opvallen, kom in beeld met ondernemers hun verhalen. Brabant in Business genereert business.

een Nederlandse theeplantage

Het Zuyderblad

Vanuit een grote passie en interesse in thee en de theecultuur begon ik in 2017 mijn eigen theebedrijf. De boerderij, die al een aantal generaties in handen van mijn familie was, bouwde ik langzaamaan om tot een heuse Nederlandse theeplantage.
Naast een eigen theeproductie heb ik ook een prachtige range aan kwaliteitstheeën van collega theeboeren van over heel de wereld en een fijne selectie teaware om optimaal van dit mooie product te kunnen genieten.
Alle partners bekijken